آشپزی یعنی عشق به آشپزخانه و پخت و پز...

به اسم خدا،روش پخت ها و آموزش تهیه غذاهای ایرونی و فرنگی و دسر های مختلف رو داریم براتون

آشپزی یعنی عشق به آشپزخانه و پخت و پز...

به اسم خدا،روش پخت ها و آموزش تهیه غذاهای ایرونی و فرنگی و دسر های مختلف رو داریم براتون

دستور پخت و روش ها و انواع و اقسام مدل غذاهای ایرانی و فرنگی و دسر های جور و جور مختلف رو باهاتون به اشتراک میذارم،نمونه کارهاتون رو واسمون بفرستید:)

بایگانی
  • ۰
  • ۰

طرز تهیه دونات خانگی

دونات بی شک یکی از خوشمزه های این روزهاست که امروز میریم واسه ارائه دستور پخت این خوشمزه دوست داشتنی

میریم که داشته باشیم...

 

 

 

مواد لازمی که برای درست کردن دونات خانگی باید مهیا کنید :

 

1-آرد نیم کیلو

2-شکر 100گرم

3-خاکه قند 200 گرم

4-ماست غلیظ یک پیمانه سرخالی

5-تخم مرغ 2 عدد

6-روغن آبکرده 100گرم

7- دارچین:2قاشق سوپ خوری (به دلخواه)

8-بکینگ پودر 2قاشق مرباخوری

9-جوش شیرین 1/2 قاشق مرباخوری

10-نمک 1/2 قاشق چایخوری

 

روش پخت دونات خانگی

ابتدا در ظرف مناسبی تخم مرغ ها را دانه دانه می شکنیم و روغن و شکر را با آن مخلوط میکنیم و با دور تند هم زن هم میزنیم تا کاملا رنگشان سفید شود.

در ظرف دیگری بیکینگ پودر ، نمک و جوش شیرین را در ماست میریزم و حل میکنیم و این مایه را به مایه تخم مرغ ها اضافه میکنیم و کمی هم میزنیم .سپس آرد را کم کم اضافه میکنیم و با قاشق یا لیسک هم میزنیم تا زمانی که مایه حالت خمیری پیدا کند .خمیر بدست آمده نه زیاد باید شل و چسبان  باشد و نه زیاد سفت و خشک.

روی خمیر را با سلفون بپوشانید و 2 تا 3 ساعت اجازه بدهید تا خمیر استراحت کند و حجمش دو برابر شود.

دونات

 بعد از استراحت کردن خمیر ، روی یک میز یا سطح صاف مقداری آرد می پاشیم و خمیر را روی آن قرار میدهیم . خمیر را با وردنه به قطر 1 سانتی متر باز کنید و با یک قالب گرد و یا دهانه استکان به صورت حلقه حلقه برش میدهیم .اگر هم بخواهید وسط دونات شما سوراخ داشته باشد با یک قالب دایره ای کوچکتر وسط آن را بردارید.

دریک ظرف گود مقداری زیادی روغن بریزید و اجازه دهید تا با حرارت ملایم داغ شود . سپس دونات ها را طبق حجم ظرف و روغن داخل آن بریزید تا دو طرف آن سرخ شود .وقتی دونات ها پف کردند و طلایی رنگ شدند از داخل روغن بر میداریم و داخل صافی قرار میدهیم تا روغن اضافه آن گرفته شود. خاک قند و دارچین را هم مخلوط میکنیم و روی دو طرف دونات ها می پاشیم. برای تزیین هم میتوانید از  پسته خرد شده و یا شکلات ذوب شده استفاده  کنید.

نکات تکمیلی در مورد دونات

دونات جزو کیک و شیرینی - کلوچه و کوکی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 3 ساعت و
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 5دقیقه میباشد .
دونات را می توانید در وعده صبحانه - میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 10 نفر مناسب میباشد .

*استفاده از دارچین کاملا به دلخواه بوده و اگر کسی علاقه نداره میتونه اون رو از مواد مورد نیاز حذف کنه*

 

 

 

امیدوارم از لذت برده باشید و تونسته باشم روش پخت دونات خوشمزه رو بهتون یاد بدم.

لذت ببرید و موفق باشید.wink

  • ۹۹/۰۲/۱۵
  • سید حامد جزائری

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی