آشپزی یعنی عشق به آشپزخانه و پخت و پز...

به اسم خدا،روش پخت ها و آموزش تهیه غذاهای ایرونی و فرنگی و دسر های مختلف رو داریم براتون

آشپزی یعنی عشق به آشپزخانه و پخت و پز...

به اسم خدا،روش پخت ها و آموزش تهیه غذاهای ایرونی و فرنگی و دسر های مختلف رو داریم براتون

دستور پخت و روش ها و انواع و اقسام مدل غذاهای ایرانی و فرنگی و دسر های جور و جور مختلف رو باهاتون به اشتراک میذارم،نمونه کارهاتون رو واسمون بفرستید:)

بایگانی
  • ۰
  • ۰

طرز تهیه پنکیک

پنکیک هم یکی از خوشمزه هایی هستش که مشتری های زیادی داره حالا اصلا پنکیک چی هست؟

پنکیک یک نوع کیک ساده و فوری است که محبوبیت بسیار زیادی در کل دنیا دارد به طوری که در سراسر دنیا می توانید آنرا بیابید. این کیک خوشمزه را می توانید خیلی سریع برای وعده های صبحانه یا عصرانه تهیه کنید و به همراه انواع مربا سرو کنید.

با مقدار موادی که در این دستور شیرینی پزی قرار گرفته است می توانید ۸ عدد پنکیک تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری 

پن کیک تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید.

میریم که داشته باشیم...

 

 

مواد لازم پن کیک

  • کره ۵۰ گرم
  • شیر ۱ پیمانه
  • تخم مرغ ۱ عدد
  • آرد سفید ۱ پیمانه
  • شکر ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک ¼ قاشق چایخوری
  • روغن مایع به میزان کافی
  • بکینگ پودر ۱ و ½ قاشق چایخوری

 

طرز تهیه پنکیک

ابتدا کره را از یخچال بیرون می آوریم تا با دمای محیط سازگار شود و آب شود سپس در کاسه ای جادار و  بزرگ آرد سفید را می ریزیم و در ادامه نمک ، شکر و بکینگ پودر را به آن می افزاییم و مواد را با قاشق مخلوط می کنیم.

تخم مرغ را در کاسه ای می شکنیم و با چنگال هم می زنیم و شیر را کم کم به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم و بعد کره ذوب شده را می افزاییم و هم می زنیم تا منسجم شوند. مواد مخلوط شده با شیر را داخل کاسه آرد سفید می ریزیم

و مخلوط می کنیم تا یکدست شوند. (زیاد هم زدن باعث سفت شدن پن کیک ها می شود) سپس در تابه ای که مخصوص پنکیک باشد و گرد باشد یا تابه ای که در دسترس داریم را روی حرارت می گذاریم و مقداری روغن در آن اسپری می کنیم

و صبر می کنیم تا داغ شود و به اندازه یک ملاقه کوچک از مایه کیک بر می داریم و داخل تابه می ریزیم و خود مایه پخش می شود و به صورت دایره می شود. بالای سر پن کیک می مانیم چون خیلی سریع سرخ می شود.

مایه را که ریختم بعد از ۱ دقیقه بعد روی آن حفره های مانند سوزن سوزن هایی ایجاد می شود این یعنی در حال سرخ شدن است.کمی لبه آن را بر می گردانیم اگر به رنگ کاراملی یا قهوه ای در آمده بود خیلی راحت با یک کفگیر آن را بر می گردانیم

تا طرف دیگر آن پخته و کاراملی رنگ شود.پنکیک خیلی راحت بلند می شود و اصلا به تابه نمی چسبد. پنکیک که آماده شد در بشقابی قرار می دهیم و باقی مواد را نیز به همین صورت آماده می کنیم و با مربا یا عسل یا نوتلا نوش جان کنید.

 

نکته قابل توجه در مورد پنکیک

پنکیک بدون شیر

استفاده از شیر علاوه بر اینکه باعث می شود پنکیک شما طعم بهتری بگیرد ، باعث می شود پنکیک شما تا مدت زیادی نرم بماند و خشک نشود. البته اگر دوست ندارید پنکیک خود را با شیر درست کنید می توانید شیر را از مواد لازم حذف کنید و به جای آن از آب استفاده کنید.

 

امیدوارم از این دستور پخت هم لذت برده باشید و موفق باشید.

wink

  • ۹۹/۰۲/۱۵
  • سید حامد جزائری

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی